Auto rijbewijs

Bekijk de kosten van een auto rijbewijs

20%

Discount

46,80 Vanaf prijs

39,-   per uur

Examengarantie

Snelcursus

Vaste voordeelprijs

Hoe haal je een auto rijbewijs?

Theorie examen

The average duration of this service: Tussen 0,5 en 1 uur

Bent u er helemaal klaar voor om uw autorijbewijs (rijbewijs b) te halen? Dan is het nu tijd om een rijschool te zoeken waar u de rijlessen kunt volgen die u voorbereiden op het praktijkexamen. Via ServiceRight Rijscholen kunt u altijd een rijschool vinden bij u in de buurt die bij u past. Hierdoor is de kans op succes een stuk groter dan wanneer u kiest voor een rijschool die niet goed bij u past.

Auto rijbewijs

46,80

39,- per uur

Betalen in termijnen

Losse lessen mogelijk!

Inclusief hulp bij theorie

Inclusief GRATIS proefles

Geen wachttijd!

Inclusief praktijkexamen

Inclusief 20% Korting

Theorie examen

Via ServiceRight Rijscholen profiteert u bovendien van vele voordelen. Zo heeft bijvoorbeeld altijd een vaste voordeelprijs! Hierdoor kunt u voordelig uw auto rijbewijs halen en kunt u straks met een veilig gevoel de weg op. Meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan snel verder of boek direct uw rijschool zodat u direct aan de slag kunt met lessen en het behalen van uw rijbewijs. 

Veelgestelde vragen over een auto rijbewijs

Wat zijn de kosten om een auto rijbewijs b te halen?

De gemiddelde kosten om een autorijbewijs (rijbewijs b) te halen, zijn €39 p/ uur. De kosten om een auto rijbewijs (rijbewijs b) te halen, verschillen per persoon. Het is namelijk onder andere afhankelijk van het aantal lessen dat u nodig heeft. Dit is de grootste factor van de totale kosten om uw autorijbewijs (rijbewijs b) te halen. U kunt dus zelf uitrekenen hoeveel de totale kosten zullen zijn als u weet hoeveel uur u nodig heeft. Uiteraard is het logisch dat u niet van tevoren weet hoeveel lessen u nodig heeft. U weet immers ook niet of u in één keer het examen zal halen. Vaak kan de rijinstructeur wel een inschatting maken van hoeveel lessen u nodig zal hebben. 

Daarnaast zijn er ook verschillende pakketten mogelijk om aan te schaffen. De pakketten zijn vaak een stuk voordeliger dan losse lessen. In de pakketten zit vaak ook het examen inbegrepen. Wanneer u los een praktijkexamen moet aanvragen, kost u dit €230. Tevens moet u ook nog een theorie-examen doen. De kosten hiervoor zijn €33. Er zijn vaak ook pakketten mogelijk waarbij er een theorie cursus wordt aangeboden. Wanneer u verwacht moeite te hebben met het theorie-examen, is het dan ook aan te raden om een theoriecursus erbij te nemen. 

Vanaf welke leeftijd kan ik een auto rijbewijs b halen?

Tegenwoordig is het al mogelijk om te starten met lessen vanaf 16,5 jaar. Het is alleen niet mogelijk om al praktijkexamen te doen op deze leeftijd. Praktijk examen mag pas afgelegd worden vanaf 17 jaar. Het is wel al mogelijk om een theorie-examen uit te voeren. Dit mag al vanaf 16 jaar. Wanneer u dus echt niet meer kunt wachten om uw auto rijbewijs te halen, dan kunt u al vanaf 16 jaar beginnen met het theorie-examen en op 16,5-jarige leeftijd te starten met de rijlessen. Vervolgens kunt u zodra u 17 bent het praktijkexamen inplannen. Voorheen moest u hiervoor 18 jaar zijn, maar dit hoeft dus niet meer!

Houdt er wel rekening mee dat in het buitenland pas gereden mag worden op een leeftijd van 18 jaar. Het is dus alleen mogelijk om in Nederland te rijden met het rijbewijs. Daarnaast is het ook alleen mogelijk om begeleid te rijden. Er moet een begeleider naast u zitten wanneer u nog geen 18 jaar bent. Hierdoor kunt u wel alvast veel ervaring opdoen en goed leren te rijden, zodat wanneer u alleen mag rijden, u nog zelfverzekerder bent en ook meer ervaring hebt om de weg op te kunnen. 

auto rijbewijs in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Auto rijbewijs geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw rijbewijs die u wilt halen & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum, tijdstip en locatie wanneer u de rijlessen wilt volgen.

Stap 3

Uw rijlessen zijn in goede handen bij een van onze rijscholen bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom Serviceright Rijscholen voor uw Auto rijbewijs?

Al meer dan 500 rijscholen zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight

Alle ServiceRight Rijscholen aangesloten servicepunten hebben een keurmerk rijscholen

Snelcursus mogelijk

Hoog slagingspercentage

Vaste voordeelprijs

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7706 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij Serviceright Rijscholen

-20%

Spoedcursus rijbewijs NU tijdelijk met 20% korting

Geen wachttijden
Hoog slagingspercentage
Gecertificeerde rijscholen

BEKIJK & BOEK

-20%

Theorie examen NU tijdelijk met 20% korting

Goedkoop
Grote slagingskans
Betrouwbaar

BEKIJK & BOEK

-20%

Auto rijbewijs NU tijdelijk met 20% korting

Gecertificeerde rijscholen
Betrouwbare rijscholen
In heel Nederland

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke