Spoedcursus rijbewijs

Bekijk de kosten van spoedcursus rijbewijs halen

20%

Discount

1,198,80 Vanaf prijs

999,-

Examengarantie

Snelcursus

Vaste voordeelprijs

Hoe werkt een spoedcursus rijbewijs?

spoedcursus rijbewijs

The average duration of this service: Tussen 16 en 20 uur

Via ServiceRight Rijscholen is het al mogelijk om uw rijbewijs binnen 10 dagen te halen! U kunt via een van de aangesloten rijscholen een spoedcursus volgen, zodat u elke dag kunt lessen en aansluitend het examen kunt afleggen. Dit alles met het doel om zo snel mogelijk op een veilige manier uw rijbewijs te kunnen halen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u een tijdje vrij heeft en u liever deze tijd besteed aan het lessen dan dat u elke week één uurtje vrij moet maken om een les te volgen.

Spoedcursus rijbewijs

1,198,80

999,-

Examendatum op kort termijn

Vaste rijinstructeur

Vanaf 16,5 jaar

Inclusief herexamen

Inclusief GRATIS proefles

Inclusief CBR examen

Inclusief 20% Korting

spoedcursus rijbewijs

Een spoedcursus is vooral aan te raden als u zich langere tijd achter elkaar goed kunt concentreren en u al enige aanleg heeft voor het rijden. Heeft u hier interesse in? Kijk dan snel verder voor de mogelijkheden of boek direct uw spoedcursus zodat u direct aan de slag kunt met het halen van uw rijbewijs! 

Veelgestelde vragen over spoedcursus rijbewijs halen

Wat zijn de kosten voor een spoedcursus rijbewijs?

Het is al mogelijk om een spoedcursus te volgen vanaf €1099. Het is echter afhankelijk van het aantal lessen dat u nodig heeft hoeveel kosten het daadwerkelijk zullen worden. De rijinstructeur zal als allereerst een intake met u doen om te kijken of u geschikt bent voor een spoedcursus. Het is natuurlijk de bedoeling dat het voor u wel haalbaar is om binnen het termijn van de spoedcursus uw rijbewijs te halen. Na dit gesprek en/of de les, zal de rijinstructeur aangeven hoeveel lessen hij of zij denkt dat u nodig heeft voordat u het examen kan afleggen. Afhankelijk hiervan krijgt u ook direct de prijs te horen. Daarnaast is het ook nog van belang om te weten of u zelf het theorie-examen gaat doen of dat u dit via een cursus gaat volgen via de rijschool. Dit heeft uiteraard invloed op de totaalprijs van uw rijbewijs. Wanneer u een spoedcursus wilt volgen, kunt u wel uitgaan van een bedrag tussen de €1099 en €2000. Deze prijzen zijn vaak geldig voor een autorijbewijs. Wanneer het bijvoorbeeld een vrachtwagen rijbewijs of motorrijbewijs betreft, kunt u weer op andere prijzen rekenen. U kunt eenvoudig via de online boekingstool aangeven waar u naar op zoek bent. U ziet dan direct de voordeelprijs die u via ServiceRight Rijscholen ontvangt verschijnen. 

Welke rijbewijzen kan ik halen met een spoedcursus?

In principe is het mogelijk om elk rijbewijs te halen met een spoedcursus. Het maakt dus niet uit welk rijbewijs u wilt halen. Of het nou gaat om een vrachtwagen rijbewijs, autorijbewijs of een motorrijbewijs. Geef wel aan wanneer u een spoedcursus wilt doen om welk rijbewijs het gaat, zodat wij ook voor u de juiste rijschool kunnen inschakelen. Uiteraard maakt het veel uit om welk rijbewijs het gaat en wanneer het spoed betreft, is het ook belangrijk dat er in één keer goed gehandeld wordt en dus de juiste rijschool ingeschakeld wordt. Wanneer u liever direct via de chat met ons wilt schakelen, is dat natuurlijk ook mogelijk! Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur bereikbaar. Vanaf hier helpen wij u graag verder om een spoedcursus voor u in te plannen! 

Het kan bijvoorbeeld zijn dat u een nieuwe baan heeft waarvoor u snel een rijbewijs moet halen of vertrekt naar het buitenland en wil voor die tijd nog snel uw rijbewijs halen. ServiceRight Rijscholen helpt u daar graag bij! 

spoedcursus rijbewijs in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Spoedcursus rijbewijs geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw rijbewijs die u wilt halen & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum, tijdstip en locatie wanneer u de rijlessen wilt volgen.

Stap 3

Uw rijlessen zijn in goede handen bij een van onze rijscholen bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom Serviceright Rijscholen voor uw Spoedcursus rijbewijs?

Al meer dan 500 rijscholen zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight

Alle ServiceRight Rijscholen aangesloten servicepunten hebben een keurmerk rijscholen

Snelcursus mogelijk

Hoog slagingspercentage

Vaste voordeelprijs

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7706 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij Serviceright Rijscholen

-20%

Spoedcursus rijbewijs NU tijdelijk met 20% korting

Geen wachttijden
Hoog slagingspercentage
Gecertificeerde rijscholen

BEKIJK & BOEK

-20%

Theorie examen NU tijdelijk met 20% korting

Goedkoop
Grote slagingskans
Betrouwbaar

BEKIJK & BOEK

-20%

Auto rijbewijs NU tijdelijk met 20% korting

Gecertificeerde rijscholen
Betrouwbare rijscholen
In heel Nederland

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke