Vrachtwagen rijbewijs halen

Bekijk de kosten van vrachtwagen rijbewijs halen

20%

Discount

90,- Vanaf prijs

75,-   per uur

Examengarantie

Snelcursus

Vaste voordeelprijs

Hoe haal je een vrachtwagen rijbewijs?

Vrachtwagen rijbewijs halen

The average duration of this service: Tussen 0,5 en 1 uur

Wilt u uw vrachtwagen rijbewijs halen? U kunt eenvoudig een geschikte rijschool bij u in de buurt vinden via ServiceRight Rijscholen. U kunt hier berekenen wat de kosten zullen zijn om uw vrachtwagen rijbewijs te halen, maar ook meer informatie vinden over wat de minimale leeftijd is om een vrachtwagen rijbewijs te mogen halen.

Vrachtwagen rijbewijs halen

90,-

75,- per uur

Betalen in termijnen

Losse lessen mogelijk!

Inclusief lesvoertuig

Inclusief GRATIS proefles

Geen wachttijd!

Inclusief CBR praktijkexamen

Inclusief 20% Korting

Vrachtwagen rijbewijs halen

Via ServiceRight Rijscholen profiteert u altijd van een voordelige prijs bij een van de aangesloten rijscholen bij u in de buurt. Vraag dus nu een eerste proefles aan om te ontdekken of het halen van een vrachtwagen rijbewijs iets voor u is. Het inplannen van een vrachtwagen rijles kan eenvoudig en snel via de boekingsmodule of via de chat op werkdagen tussen 09:00 en 18:00.

Veelgestelde vragen over vrachtwagen rijbewijs halen

Wat zijn de kosten om een vrachtwagen rijbewijs te halen?

De kosten om een vrachtwagen rijbewijs te halen hangen af van het aantal lessen dat u nodig heeft om te slagen. Het is al mogelijk om een vrachtwagen rijbewijs te halen vanaf €500. Dit is alleen mogelijk wanneer u bijna geen lessen nodig heeft en dat is dus iets wat eigenlijk niet voorkomt. De exacte prijs voor uw vrachtwagen rijbewijs hangt af van hoeveel lessen u nodig heeft. Een praktijkexamen voor een vrachtwagen rijbewijs kost €345 en daarbij komt nog de eigen verklaring van €34,80. Daarnaast moet u ook nog een theorie-examen doen. Deze bestaat uit 2 delen en kosten €50 per examen. Naast de examenkosten, komen uiteraard nog de kosten voor de lessen. Rijlessen zijn los in te boeken voor €75 per uur, maar vaak is het voor u voordeliger om een pakket aan te schaffen. In het pakket zitten dan de verschillende examens, een aantal lessen en meestal ook nog een theorie cursus. U kunt zelf tijdens het boeken van uw rijschool aangeven hoeveel lessen u denkt nodig te hebben of wat voor pakket u zou willen. Wanneer u het zelf nog lastig vindt om in te schatten hoeveel lessen u denkt nodig te hebben, is het verstandig om een eerste proefles aan te vragen bij een rijschool. De rijinstructeur gaat vervolgens inschatten hoeveel rijlessen u nodig denkt te hebben en welk pakket daar dan het best bij aansluit. 

Kortom: de kosten om een vrachtwagen rijbewijs te halen kunnen nogal verschillen, maar zijn vooral afhankelijk van hoeveel lessen u nodig heeft voordat u het examen kunt doen. Plan direct uw proefles voor uw vrachtwagen rijbewijs in via ServiceRight Rijscholen en op basis van de eerste proefles kan er een goede inschatting gemaakt worden van de totale kosten voor uw vrachtwagen rijbewijs.

Vanaf welke leeftijd mag ik een vrachtwagen rijbewijs halen?

Het is al mogelijk om lessen te volgen vanaf 17 jaar. Het is echter wel pas mogelijk om daadwerkelijk het examen te doen vanaf 18 jaar. Wanneer u zeker weet dat u een vrachtwagen rijbewijs wilt halen, is het natuurlijk wel alvast slim om lessen te volgen vanaf 17 jaar, zodat u daarna gelijk het examen kunt afleggen zodra u 18 jaar bent. Wanneer u ouder bent dan 18 jaar, is er geen probleem en kunt u direct starten met de lessen en zodra u er klaar voor bent gelijk het examen doen. Als u verwacht dat u sneller dan binnen een jaar klaar bent voor het examen, is het wel verstandig om iets langer te wachten met lessen in plaats van direct te beginnen met 17 jaar. Het is natuurlijk zonde als u helemaal klaar bent voor het examen, maar omdat u nog geen 18 jaar bent, dat u nog niet het examen mag afleggen. Probeer dit dus goed van tevoren in te schatten.

Goed om te weten: vanaf 21 jaar kunt u een vrachtwagen rijbewijs zonder code 95 halen. Wanneer u nog onder de 21 jaar bent, is het noodzakelijk om in het bezit te zijn van code 95. Zonder kunt u uw rijbewijs namelijk niet ophalen bij de gemeente.

Waar kan ik goedkoop een vrachtwagen rijbewijs halen?

Het is lastig om aan te geven waar u goedkoop een vrachtwagen rijbewijs kunt halen, aangezien het belangrijker is dat u goed overweg kunt met uw instructeur. Zodra u de instructeur goed begrijpt en er worden dingen goed uitgelegd aan u, zal u het rijbewijs sneller halen en heeft u uiteindelijk minder lessen nodig. Hierdoor kan het zijn dat u bij een rijschool die per rijles minder rekent, uiteindelijk meer kwijt bent. Laat u dus vooral niet leiden door de tarieven per rijles, maar kijk vooral naar of u een klik heeft met de rijinstructeur en/of u het gevoel heeft dat dit de juiste persoon is voor die u kan helpen met uw vrachtwagen rijbewijs. 

Verder is het aan te raden om te gaan voor een volledig pakket waarin er verschillende lessen zitten en daarnaast ook het examen. Wanneer u kiest voor een pakket, bent u vaak goedkoper uit dan wanneer u kiest voor losse lessen. Op deze manier kunt u goedkoper uw vrachtwagen rijbewijs halen. Wanneer u kiest voor een rijschool via ServiceRight Rijscholen profiteert u altijd van een voordelige prijs. U kunt dus met een gerust hart een van de rijscholen uitkiezen die zijn aangesloten bij ServiceRight Rijscholen. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaald, maar dat u goedkoop uw vrachtwagen rijbewijs kunt halen. 

Kan ik ook een vrachtwagen rijbewijs halen via een bedrijf?

Het is vaak ook mogelijk om uw vrachtwagen rijbewijs te halen via een bedrijf. Het is in dit geval alleen vaak noodzakelijk dat u dan ook daadwerkelijk voor het bedrijf gaat werken. Zij investeren dan in u, zodat u daarna voor hen kan werken. Wanneer u hier gebruik van wilt maken, dan kunt u dit aangeven wanneer u een rijschool wilt boeken. Wij gaan dan voor u aan de slag om te kijken wat er mogelijk is voor u om een vrachtwagen rijbewijs te halen via een bedrijf. 

Het is voor u goed om te bedenken of het voor u echt voordelig is om een vrachtwagen rijbewijs te halen via een bedrijf. Het kan namelijk ook zo zijn dat dit betekent dat u voor langere tijd voor het bedrijf moet werken en u anders het rijbewijs alsnog terug moet betalen. Heeft u dus andere doelen met uw vrachtwagen rijbewijs? Dan is het wellicht voordeliger om zelf uw rijbewijs te betalen. Bedenk dus van tevoren goed wat uw doelen zijn met uw vrachtwagen rijbewijs en bepaal aan de hand daarvan op welke manier u uw vrachtwagen rijbewijs wilt gaan halen. Bij ServiceRight Rijscholen helpen we u graag verder met het kiezen van een rijschool bij u in de buurt! 

vrachtwagen rijbewijs halen in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Vrachtwagen rijbewijs halen geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw rijbewijs die u wilt halen & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum, tijdstip en locatie wanneer u de rijlessen wilt volgen.

Stap 3

Uw rijlessen zijn in goede handen bij een van onze rijscholen bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom Serviceright Rijscholen voor uw Vrachtwagen rijbewijs halen?

Al meer dan 500 rijscholen zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight

Alle ServiceRight Rijscholen aangesloten servicepunten hebben een keurmerk rijscholen

Snelcursus mogelijk

Hoog slagingspercentage

Vaste voordeelprijs

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7706 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij Serviceright Rijscholen

-20%

Spoedcursus rijbewijs NU tijdelijk met 20% korting

Geen wachttijden
Hoog slagingspercentage
Gecertificeerde rijscholen

BEKIJK & BOEK

-20%

Theorie examen NU tijdelijk met 20% korting

Goedkoop
Grote slagingskans
Betrouwbaar

BEKIJK & BOEK

-20%

Auto rijbewijs NU tijdelijk met 20% korting

Gecertificeerde rijscholen
Betrouwbare rijscholen
In heel Nederland

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke