Scooter rijbewijs

Bekijk de kosten van een scooter rijbewijs

20%

Discount

34,80 Vanaf prijs

29,-   per uur

Examengarantie

Snelcursus

Vaste voordeelprijs

Hoe haal je een scooter rijbewijs?

scooter rijbewijs

The average duration of this service: Tussen 0,5 en 1 uur

Bent u op zoek naar een rijschool waarbij u kunt lessen voor een scooter rijbewijs? Via ServiceRight Rijscholen kunt u eenvoudig een rijschool vinden waarbij u kunt lessen voor uw scooter rijbewijs. We zorgen er altijd voor dat u terecht kunt bij een rijschool bij u in de buurt. Via ServiceRight Rijscholen profiteert u altijd van een voordelige prijs. U kunt online direct een eerste proefles aanvragen.

Scooter rijbewijs

34,80

29,- per uur

Betalen in termijnen

Losse lessen mogelijk!

Inclusief hulp bij theorie

Inclusief praktijkexamen

Inclusief GRATIS proefles

Geen wachttijd!

Inclusief 20% Korting

scooter rijbewijs

Aan de hand van een proefles kunt u bepalen of de rijschool ook geschikt is voor u en/of u samen met deze rijschool uw scooter rijbewijs wilt gaan halen. Plan daarom direct uw eerste les in bij een rijschool bij u in de buurt of neem telefonisch contact met ons op. Bij ServiceRight Rijscholen zijn enkel erkende rijscholen aangesloten. Hierdoor bent u zeker van een kwalitatief goede rijschool met een hoog slagingspercentage.

Veelgestelde vragen over een scooter rijbewijs

Wat zijn de kosten om (goedkoop) een scooter rijbewijs te halen?

Een scooter rijles is al mogelijk vanaf €29 per uur. Daarnaast geldt voor een scooter rijbewijs ook dat het mogelijk is om een volledig pakket aan te schaffen. Pakketten zijn vaak goedkoper en daar zit ook het praktijkexamen al bij inbegrepen. Een los praktijkexamen voor de scooter kost €195. Daarnaast kost het theorie-examen ook €47. Het is ook mogelijk om een theoriecursus te volgen wanneer u verwacht dat u moeite zal hebben met het halen van uw theorie-examen. Dit is dan vaak ook een aanrader, omdat we merken dat de mensen die een theorie cursus hebben gevolgd, vaker het theorie-examen in een keer halen ten opzichte van de mensen die geen cursus hebben gevolgd. 

De rijinstructeur kan bij de eerste les vaak al aangeven hoeveel lessen hij of zij verwacht dat u nodig heeft. Op basis daarvan kunt u er ook voor kiezen of u een pakket wilt aanschaffen of dat u de rijlessen als losse lessen neemt. Het is dan ook niet altijd de goedkoopste optie om een volledig pakket aan te schaffen. Wellicht zijn enkele lessen voor u al voldoende en kunt u daarna al direct deelnemen aan het praktijk-examen. Vraag hiervoor altijd naar het advies van uw rijinstructeur. 

Kan ik een scooter rijbewijs halen in 1 dag?

Het is inderdaad ook mogelijk om uw scooter rijbewijs te halen in 1 dag. Het is mogelijk om ‘s ochtends al aan de slag te gaan met het oefenen van het scooter rijden en vervolgens kunt u in de middag het praktijk-examen doen. Houdt daarbij wel rekening dat u dan het theorie-examen al gehaald moet hebben. Het is ook mogelijk voor het theorie-examen om dit binnen één dag te halen. Dit houdt in dat u vaak ‘s ochtends begint met theorielessen en u vervolgens gezamenlijk naar het CBR vertrekt om daar het examen af te leggen. 

Het is al mogelijk om uw scooter rijbewijs te halen vanaf 16 jaar. Dit houdt in dat u dezelfde dag vaak nog in het bezit kan zijn van uw scooter rijbewijs. Wanneer u graag een scooter rijbewijs wilt halen in 1 dag, dient u dit bij ons aan te geven. Dan gaan wij voor u op zoek naar een rijschool waarbij dit mogelijk is. Zo kunt u straks al snel genieten van uw scooter rijbewijs en kunt u snel de weg opgaan. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u een baan heeft waarbij een scooter rijbewijs noodzakelijk is en u snel aan de baan wilt beginnen. In dat soort gevallen is het halen van een scooter rijbewijs in 1 dag een ideale uitkomst! 

In welke steden wordt er het meest gezocht naar scooter rijbewijs halen?

scooter rijbewijs in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Scooter rijbewijs geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw rijbewijs die u wilt halen & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum, tijdstip en locatie wanneer u de rijlessen wilt volgen.

Stap 3

Uw rijlessen zijn in goede handen bij een van onze rijscholen bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom Serviceright Rijscholen voor uw Scooter rijbewijs?

Al meer dan 500 rijscholen zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight

Alle ServiceRight Rijscholen aangesloten servicepunten hebben een keurmerk rijscholen

Snelcursus mogelijk

Hoog slagingspercentage

Vaste voordeelprijs

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7706 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij Serviceright Rijscholen

-20%

Spoedcursus rijbewijs NU tijdelijk met 20% korting

Geen wachttijden
Hoog slagingspercentage
Gecertificeerde rijscholen

BEKIJK & BOEK

-20%

Theorie examen NU tijdelijk met 20% korting

Goedkoop
Grote slagingskans
Betrouwbaar

BEKIJK & BOEK

-20%

Auto rijbewijs NU tijdelijk met 20% korting

Gecertificeerde rijscholen
Betrouwbare rijscholen
In heel Nederland

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke