Aanhanger rijbewijs halen boer

Bekijk de kosten van een aanhanger rijbewijs in Boer

20%

Discount

550,80 Vanaf prijs

459,-

Examengarantie

Snelcursus

Vaste voordeelprijs

Hoe haal je een aanhanger rijbewjis boer?

The average duration of this service: Tussen 5 en 6 uur

Wilt u graag een aanhanger rijbewijs halen? Dan kunt u via ServiceRight Rijscholen een rijschool vinden waarbij u lessen kunt volgen om uw aanhanger rijbewijs te halen. Het aanhanger rijbewijs wordt ook wel rijbewijs BE genoemd. Dit kan heel handig zijn wanneer u bijvoorbeeld op vakantie wilt gaan en u niet genoeg ruimte heeft in de auto. Het is dan mogelijk om een aanhanger mee te nemen met al uw spullen.

Aanhanger rijbewijs halen boer

550,80

459,-

Inclusief 1-Daagse praktijkopleiding

Inclusief Praktijkexamen

Inclusief CBR-leges

Geen inschrijfkosten

Inclusief 20% Korting

Het is nodig om een BE rijbewijs te halen wanneer de aanhanger meer dan 750kg weegt of wanneer de auto en aanhanger samen meer dan 3500kg weegt. Het voordeel van een BE rijbewijs is dat u geen theorie examen hoeft te doen, maar wel een praktijkexamen. Dit zorgt ervoor dat het vaak al mogelijk is om snel het aanhanger rijbewijs te kunnen halen.

Veelgestelde vragen over aanhanger rijbewijs boer

Wat zijn de kosten om een aanhanger rijbewijs te halen in boer?

U kunt uw aanhanger rijbewijs al halen vanaf €300 in boer. Het is afhankelijk van hoeveel lessen u nodig heeft, wat de precieze kosten zullen zijn. Het voordeel van het aanhanger rijbewijs is dat u geen theorie examen meer hoeft te doen. Hierdoor gaat het behalen van een aanhanger rijbewijs (rijbewijs BE) vaak een stuk sneller dan een ander rijbewijs zoals het auto rijbewijs.

Wanneer u een eerste les bij een rijschool gaat volgen in boer, is het aan te raden om direct te vragen aan de rijinstructeur hoeveel lessen hij of zij denkt dat u nodig heeft. Op basis hiervan kunt u namelijk ook beter een inschatting maken van de totale kosten van uw aanhanger rijbewijs. Het praktijkexamen kost in 2019 €125. Vaak is het zo dat dit bedrag bij het pakket inbegrepen zit dat u afneemt bij de rijschool. U betaalt dus de rijschool en de rijschool zorgt er vervolgens voor dat het CBR wordt betaald en het examen wordt aangevraagd.

Hoe minder lessen u uiteindelijk nodig heeft om te kunnen slagen voor het praktijkexamen, hoe voordeliger u dus uit bent. Uiteraard moet het wel volledig veilig zijn en zal de rijinstructeur aangeven wanneer hij of zij denkt dat u klaar bent voor het examen. Op deze manier maakt u het meeste kans om in één keer te slagen voor het praktijkexamen.

Kan ik een aanhanger rijbewijs in 1 dag halen boer?

Het is inderdaad ook mogelijk om uw aanhanger rijbewijs in 1 dag te halen in boer. U kunt bij verschillende rijscholen een dagopleiding volgen. U krijgt dan eerst een aantal uur les en vervolgens gaat u dezelfde dag nog het praktijkexamen afleggen bij het CBR. Het is niet voor iedereen geschikt om dit in één dag te halen. Vraag aan uw rijinstructeur of het daadwerkelijk haalbaar voor u is om de dagopleiding te volgen. Het is natuurlijk zonde wanneer blijkt dat u een dagopleiding inplant en het achteraf niet haalbaar is, waardoor u niet slaagt voor het praktijkexamen.

Er zijn uiteraard ook veel voordelen aan het behalen van een aanhanger rijbewijs in 1 dag. Zo kost het u enkel 1 dag die u moet investeren om dit rijbewijs te halen en hoeft u niet meerdere dagen tijd vrij te maken voor de verschillende lessen. Daarnaast kunt u ook al snel gebruik maken van het aanhanger rijbewijs en hoeft u dus niet lang te wachten tot u kunt gaan rijden met een aanhanger. U kunt direct een proefles inplannen via ServiceRight Rijscholen en vervolgens gaan wij voor u op zoek naar een geschikte rijschool. De rijschool zal vervolgens het advies geven of de dagopleiding voor u haalbaar is of niet.

In 3 stappen uw Aanhanger rijbewijs geregeld in boer

Stap 1

Selecteer op onze website uw rijbewijs die u wilt halen & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum, tijdstip en locatie wanneer u de rijlessen wilt volgen.

Stap 3

Uw rijlessen zijn in goede handen bij een van onze rijscholen bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom Serviceright Rijscholen in boer voor uw Aanhanger rijbewijs?

Al meer dan 500 rijscholen zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight

Alle ServiceRight Rijscholen aangesloten servicepunten hebben een keurmerk rijscholen

Snelcursus mogelijk

Hoog slagingspercentage

Vaste voordeelprijs

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7706 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij Serviceright Rijscholen

-20%

Spoedcursus rijbewijs NU tijdelijk met 20% korting

Geen wachttijden
Hoog slagingspercentage
Gecertificeerde rijscholen

BEKIJK & BOEK

-20%

Theorie examen NU tijdelijk met 20% korting

Goedkoop
Grote slagingskans
Betrouwbaar

BEKIJK & BOEK

-20%

Auto rijbewijs NU tijdelijk met 20% korting

Gecertificeerde rijscholen
Betrouwbare rijscholen
In heel Nederland

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke