Theorie examen Heijen

Bekijk de kosten van een theorie examen in Heijen

20%

Discount

118,80 Vanaf prijs

99,-

Examengarantie

Snelcursus

Vaste voordeelprijs

Hoe werkt een theorie examen Heijen

Theorie examen

The average duration of this service: Tussen 4 en 6 uur

Voor verschillende rijopleidingen is het noodzakelijk om eerst het theorie examen te halen voordat u een praktijkexamen kunt afleggen. Dit is bijvoorbeeld nodig wanneer u uw auto rijbewijs wilt halen, maar ook wanneer u uw motorrijbewijs of scooter rijbewijs wilt halen. In al deze gevallen is het noodzakelijk om eerst het theorie examen te behalen. U kunt zich direct zelf inschrijven bij het CBR om het theorie examen te doen, maar het is ook mogelijk om hier eerst een theoriecursus voor te volgen.

Theorie examen Heijen

118,80

99,-

Theorie binnen 1 dag!

1,5 jaar geldig!

Inclusief klassikale cursus

Inclusief lunch

Geen wachttijd!

Inclusief theorie-examen

Inclusief 20% Korting

Theorie examen

De ervaring leert dat het slagingspercentage een stuk hoger is wanneer er eerst een theoriecursus is gevolgd. Wanneer u hiervoor kiest, kunt u dit inplannen via ServiceRight Rijscholen. Wij zorgen ervoor dat u bij een rijschool terecht kunt waar u ook een theoriecursus kunt volgen en u zo meer kans maakt om te slagen!

Veelgestelde vragen over het halen van een theorie examen Heijen

Wat zijn de kosten van een theorie examen Heijen?

De kosten voor een theorie examen verschilt per rijbewijs Heijen. Zo is het tarief voor theorie bij een auto rijbewijs anders dan bij bijvoorbeeld een scooterrijbewijs. Controleer dus altijd het CBR voor de laatste tarieven. Voor het autorijbewijs is het theorie examen in 2019 €33 in Heijen. Dit is alleen voor een standaard examen, aangezien het bijvoorbeeld ook mogelijk is om een examen met extra tijd aan te vragen of een examen met een tolk. Dit zijn verschillende mogelijkheden en hiervoor gelden dan ook andere tarieven.

Zoals eerder aangegeven, is het ook mogelijk om een theoriecursus te volgen. De kosten hiervan verschillen ook per rijbewijs dat u wilt halen. Daarnaast is het soms ook het geval dat het theorie examen is verwerkt in een ander, compleet pakket. Doordat u bij een totaal pakket vaak voordeliger uit bent dan wanneer u alles los aanschaft, is het niet mogelijk om u te voorzien van een exacte prijs. Wanneer u graag de prijs wilt weten van een theoriecursus, dan kunt u contact met ons opnemen zodat wij voor u de mogelijkheden gaan bekijken die passen bij uw situatie. U kunt bellen op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 naar het nummer 088-2222013 en vervolgens gaan wij aan de hand van uw wensen op zoek naar een passende rijschool met de daarbij behorende kosten in Heijen.

Hoe kan ik een theorie examen (gratis) oefenen?

Het beste om een theorie examen te oefenen, is middels een theoriecursus die wordt aangeboden door een rijschool. De rijscholen zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van de examens en weten waar u op moet letten tijdens het examen. Daarnaast zit er ook vaak vervoer bij inbegrepen, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over hoe u op de examenlocatie komt. Daarnaast krijgt u alle lesstof tijdens een cursusdag en is het dus niet perse nodig dat u van tevoren al aan de slag gaat met leren. Uiteraard is het wel handig als u alvast wat stof doorneemt, zodat u tijdens de cursus ook de stof beter kan begrijpen. Het is dus niet noodzakelijk, maar kan soms wel handig zijn.

Uiteraard zijn er online ook verschillende oefenexamens te vinden, die u goed kunnen voorbereiden op het examen. Het is goed om deze ook alvast te oefenen. Het is alleen vaak zo dat er geen exacte uitleg wordt gegeven waarom een antwoord goed of fout is. Dit is het voordeel van een cursus, aangezien u dan ook uitleg bij de vragen en antwoorden krijgt, waardoor u het beter kunt begrijpen en de kans groter is dat u een volgende keer het goede antwoord weet.

Wanneer u uw theorie examen heeft gehaald, heeft u nog 1,5 jaar de tijd om het praktijkexamen af te ronden. Wanneer het u niet lukt om binnen deze periode uw examen te halen, dan zult u het theorie examen opnieuw moeten doen. Het is daarom aan te raden om ook direct te starten met rijlessen of pas het theorie examen te doen wanneer u al aan het lessen bent. Hierdoor is de kans kleiner dat uw theorie examen verloopt en u deze opnieuw zal moeten doen. Meer weten? Neem direct contact met ons op of plan direct uw theoriecursus in Heijen!

Over Heijen

Heijen is een plaats gelegen in Limburg. Limburg zit in het zuidoosten van Nederland en is een van de twaalf provincies.de provincie wordt in het noordoosten begrensd door Gelderland, in het westen en zuiden (Voeren) door de Belgische provincie Limburg, in het noordwesten door Noord-Brabant, en eveneens in het zuiden door de Belgische provincie Luik en in het oosten door de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen.

In 3 stappen uw Theorie examen cursus geregeld in Heijen

Stap 1

Selecteer op onze website uw rijbewijs die u wilt halen & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum, tijdstip en locatie wanneer u de rijlessen wilt volgen.

Stap 3

Uw rijlessen zijn in goede handen bij een van onze rijscholen bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom Serviceright Rijscholen in Heijen voor uw Theorie examen cursus?

Al meer dan 500 rijscholen zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight

Alle ServiceRight Rijscholen aangesloten servicepunten hebben een keurmerk rijscholen

Snelcursus mogelijk

Hoog slagingspercentage

Vaste voordeelprijs

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7706 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij Serviceright Rijscholen

-20%

Spoedcursus rijbewijs NU tijdelijk met 20% korting

Geen wachttijden
Hoog slagingspercentage
Gecertificeerde rijscholen

BEKIJK & BOEK

-20%

Theorie examen NU tijdelijk met 20% korting

Goedkoop
Grote slagingskans
Betrouwbaar

BEKIJK & BOEK

-20%

Auto rijbewijs NU tijdelijk met 20% korting

Gecertificeerde rijscholen
Betrouwbare rijscholen
In heel Nederland

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke